Повик за учесници за обука во Тирана

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ)  од Скопје има потреба од 3 учесници од Македонија за обука на тема  „Steping into ACTive CitizenSHIP“, која ќе се одржи во Тирана,...
Тирана, Албанија