ПРАШАЛНИК ЗА ЕВРОПСКА УНИЈА

Во рамките на проектот “Хомо Еуропеанус – Надминување на дефицитот на знаењето“, подржан од програмата “Европа за граѓаните” (Europe for citizens) на Европската Комисија, Асоцијацијата за...
e4c

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ОБУКА ВО СРБИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесници од Македонија за обука на тема “Youth Competence Development for Professional Future“. Обуката ќе...
Poster

Повик за обука во Албанија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) од Скопје, објавува отворен повик за четири учесници од Македонија за обука на тема „Embracing Multimedia for HRE“. Обуката ќе се одржи во Тирана, Албанија од...