ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА МЛАДИНСКА РАЗМЕНА ВО АЛБАНИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува повик за 4 учесника од Македонија на возраст од 18-30 години и 1 лидер без...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ОБУКА ЗА ТРЕНЕРИ ВО ТУРЦИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесника од Македонија за обука за тренери на тема “Stream the Peace...

ПОВИК ЗА ЕВС ВОЛОНТЕРИ ВО РОМАНИЈА

Доколку сте на возраст од 18 до 30 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не пропуштајте ја можноста да волонтирате девет (9)...

ОДРЖАНА РАБОТИЛНИЦА ЗА ИНТЕРКУЛТУРЕН ДИЈАЛОГ

На 6-ти октомври 2018 година, Асоцијација НЕЛ – Скопје одржа локална работилница на тема „Интеркултурен дијалог и учење“ во рамките на проектот “Swapping Cultures-Erasing...

MEETING IN GERMANY FOR THE PROJECT “CHANCE 2 CHANGE”

The third meeting for the project “Chance 2 Change” was held from 24th-26th September 2018 in Berlin, Germany. The project is financed by the...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА РАБОТИЛНИЦА ЗА ИНТЕРКУЛТУРЕН ДИЈАЛОГ

Асоцијација НЕЛ-Скопје ќе одржи локална работилница за интеркултурен дијалог која ќе се одржи на 6-ти октомври 2018 година во СУГС „Никола Карев“ од 11-17 часот и е наменета...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ЕВАЛУАЦИОНЕН СОСТАНОК ВО БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 2 учесника од Македонија на евалуационен состанок на тема “Wake up-Start up“. Состанокот ќе...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ОБУКА ВО ШПАНИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 2 учесника од Македонија за обука на тема “GET READY TO INCLUDE LGBT+“. Обуката ќе...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА МЛАДИНСКА РАЗМЕНА ВО АЛБАНИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 6 учесника од Македонија за младинска размена на тема “Swapping Cultures – Erasing Borders“....

ПОВИК ЗА ЕВС ВОЛОНТЕРИ ВО ХРВАТСКА

Доколку сте на возраст од 18 до 30 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не ја пропуштајте оваа можност да волонтирате дванаесет...