WOKRSHOP FOR THE PROJECT “SPORT TO PROMOTE CHANGE FOR LGBT”

Association for Progress, Education and Lobbying – PEL Skopje held the workshop for the project “Sport to promote change for LGBT” in Dojran, North Macedonia...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ЗА ОБУКА ВО СРБИЈА

Отворен повик за шест учесника од Северна Македонија за обука на тема “Be a Youth Worker’’, што ќе се одржи во Белград, Србија од 1-ви до 9-ти октомври 2020 година. Обуката...

ПОВИК ЗА ЕВС ВОЛОНТЕРИ ВО ПОЛСКА

Доколку сте на возраст од 18 до 30 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не пропуштајте ја можностa да волонтирате во...

TOOLKIT “FREE TO BE YOU AND ME”

The toolkit “Free to be you and me” was developed by the SCI Gender Blenders working group and SCI International. It is based on the...

ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ ВО БУГАРИЈА

Доколку сте на возраст од 20 до 29 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не пропуштајте ја оваа...

ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ ВО АВСТРИЈА

Доколку сте на возраст од 18 до 30 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не пропуштајте ја оваа...

ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ ВО ТУРЦИЈА

Доколку сте на возраст од 18 до 30 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не пропуштајте ја можностa да волонтирате во...

Meeting for the project “Urban Life” in Italy

The third meeting for the project “Urban Life” took place in Schio, Italy, from 7th-10th February 2020. The project is financed by the Erasmus+ programme of the European...

ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ ВО ПОЛСКА

Доколку сте на возраст од 18 до 30 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не пропуштајте ја можностa да волонтирате во...

ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ ВО ГЕРМАНИЈА

Доколку сте на возраст од 18 до 30 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не пропуштајте ја можностa да волонтирате дванаесет (12)...