Повик за учесници на работилница во Естонија

Во рамките на 14-месечниот проект за „Aктивни демократски промени во општеството на ЕУ“, Асоцијацијата НЕЛ од Скопје има потреба од 2 учесника од Македонија, кои...

Повик за учесници на обука во Крушево

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 2 учесника од Македонија за обука на тема “Wake UP – Start UP“....

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА МЛАДИНСКА РАЗМЕНА ВО ПОРТУГАЛИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 6 учесника од Македонија за младинска размена на тема “Creating through Europe“. Обуката ќе...

Повик за ЕВС волонтери во Хрватска

Доколку сте на возраст од 18 до 30 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не ја пропуштајте оваа можност да волонтирате...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА МЛАДИНСКА РАЗМЕНА ВО СРБИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 5 учесника од Македонија за младинска размена на тема “Gender of leadership”. Размената...

Повик за учесници на младинска размена во Србија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 5 учесника од Македонија за младинска размена на тема “Gender Sensitive Journalism and...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ЗА МЛАДИНСКА РАЗМЕНА ВО РОМАНИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 7 учесника од Македонија за младинска размена на тема “IT-ing my Network“. Размената...

Повик за учесници на евалуационен состанок во Србија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 2 учесника од Македонија за евалуационен состанок на тема “YOU(TH) can play for...

Повик за учесници на евалуационен состанок во Шпанија

Асоцијација за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 2 учесника од Македонија за евалуационен состанок на тема “MIGRATIONS ENRICHING SOCIETIES“. Состанокот...

Повик за учесници на младинска размена во Грузија

Асоцијација за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 5 учесника од Македонија за младинска размена на тема “We have rights, now...