Повик за учесници за обука во Тирана

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесници од Македонија за обука на тема „Act for Europe: Theatre for Active Citizenship“, која ќе се...
Тирана

Повик за учесници за обука во Тирана

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесници од Македонија за обука на тема „Gender Inclusion in Rural Areas“, која ќе се...
MyHostel, Tirana

Повик за учесници за обука во Тирана

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ)  од Скопје има потреба од 3 учесници од Македонија за обука на тема  „Steping into ACTive CitizenSHIP“, која ќе се одржи во Тирана,...
Тирана, Албанија