Професионалци, активисти и средношколци за активно европско граѓанство

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање, викендов, во Скопје организираше два еднодневни семинари за активно европско граѓанство за демократија и учество и спроведе анкета за истражување...

Повик за средношколци за учество на еднодневен семинар за европско граѓанство во Скопје

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) на 7-ми декември (сабота), во средното угостителско училиште “Лазар Танев”, ќе организира еднодневен семинар за активно граѓанство, во рамките...