Saraevo

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ОБУКА ВО БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесника од Македонија за обука на тема “Enter in Entrepreneurship – From...
Kalemegdan

Повик за учесници на обука во Србија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесника од Македонија за обука на тема “EU Facing Migrations“. Обуката ќе се...
Пениш

ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕР НА ЕВС ВО ПОРТУГАЛИЈА

Доколку сте на возраст од 18 до 30 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не ја пропуштајте оваа...
Active European Citizenship for Democracy and Participation

Повик за учесници на меѓународна работилница за демократија

Асоцијација НЕЛ објавува отворен повик за учесници од Македонија за учество на меѓународна работилница за демократија и активно граѓанство, која ќе се одржи на филолошкиот...
r sarat2

ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕР ЗА ТРИМЕСЕЧЕН ЕВС ПРОЕКТ ВО РОМАНИЈА

Доколку сте на возраст од 18 до 30 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не ја пропуштајте оваа можност да волонтирате...
Podgradec03

Повик за учесници на младинска размена во Албанија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 5 учесника од Македонија за младинска размена на тема “Gender in Youth Work:...
cerasu

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ОБУКА ВО РОМАНИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 2 учесника од Македонија за обука на тема “Managing stress and burnout in...
Пениш

Повик за волонтер на ЕВС во Португалија

Доколку сте на возраст од 18 до 30 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не ја пропуштајте оваа...
Skopje Cable car(mountain Vodno)

Повик за 2 учесника на обука во Скопје

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 2 учесника од Македонија за обука на тема “Citizens’ Activators“. Обуката ќе се одржи...
06

PEL’s Team on a Youth Exchange on Human Rights

From the 10th to the 18th of March, more than 30 young people from 8 different countries were joining the youth project organised by...

Повик за учесници на обука во Србија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесника од Македонија за обука на тема “EU Facing Migrations“. Обуката ќе се одржи во...
Belgrade

Повик за 2 учесника на обука во Скопје

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 2 учесника од Македонија за обука на тема “Citizens’ Activators“. Обуката ќе се одржи во Скопје,...
Srdjan adamovic skyscrapercity.com 12