Повик за учесници во Холандија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 2 учесникa од Македонија за обука на тема “FUND – Finding Utilities for New Dreams“. Обуката ќе се...
Ommen