Greetings from Association PEL

Ви посакуваме новата 2017-та да Ви донесе многу здравје, љубов, среќа и благосостојба. Нека секој нов ден Ви носи нови успеси на секое поле. Со љубов и...
Association PEL logo

Повик за учесници на обука во Србија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесника од Македонија за обука на тема “Migrations enriching society”. Обукатс ќе се...
sopotnica03