Повик за учесници за обука во Полска

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесника од Македонија за обука на тема „Explaining Europe“. Обуката ќе се одржи во Кжижова, Полска од...
Krzyzowa