Повик за учесници на обука во Србија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесника од Македонија за обука на тема “EU Facing Migrations“ – Outreach work. Обуката ќе се...
Knez Mihajlova

Повик за учесници на обука во Србија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесника од Македонија за обука на тема “EU Facing Migrations“. Обуката ќе се одржи во...
Belgrade

Повик за учесници за обука во Белград

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ)  има потреба од 3 учесници од Македонија за обука на тема  „Activate and empower!“, која ќе се одржи во едукативниот центар Шупља стена близу Белград од...