Повик за учесници за обука во Белград

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ)  има потреба од 3 учесници од Македонија за обука на тема  „Activate and empower!“, која ќе се одржи во едукативниот центар Шупља стена близу Белград од...