Повик за учесници за обука во Сардинија, Италија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) од Скопје има потреба од 3 учесници од Македонија за обука на тема  „Taking Rights – Taking Responsibilities“, која ќе се одржи во Сардинија, Италија од 14-ти октомври до 21-ви октомври 2013, во рамките на програмата „Млади во Акција“ (Youth in Action) на Европската Комисија.

Сместувањето и храната се целосно покриени од страна на организаторите, како и 70% од патните трошоци. Работен јазик за време на обуката е англискиот.

Во продолжение прочитајте повеќе детали за проектот, а доколку сте заинтересирани да учествувате или имате дополнителни прашања испратете мејл на contact@pel.mk со назнака „Обука во Италја“.

The Training Course “Taking Rights – Taking Responsibilities” will be held in Sardinia, Italy, and it will gather together 30 Youth Workers and Youngesters from 10 different countries from European Union and South Estearn Europe (Italy, Albania, Kosovo, Poland, Latvia, Serbia, Romania, Montenegro, Macedonia and Estonia). The aim of this project is to raise awareness and enable participants to reflect about European citizenship and identity, discover the key values and concepts such as Human Rights, Responsibilities, Participation in the development of democracy and respect for cultural diversity, all related with it. It will be the possibility to create open debates about common issues concerning European Citizenship and Active Participation, sharing experiences and knowledge through the use of non formal education methods. Furthermore, it will be the opportunity for the Young paritcipants to discover intercultural differences, similarities and values thanks to the intercultural learning process and the international environment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *