ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ

Младинска општествена иновација за издржливост – волонтирај за подобар свет! ”Но, ако твоето срце навистина чука заедно со она на хуманоста, ако имаш слух за Животот...
volunteer5