Повик за учесници за обука во Литванија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) од Скопје, објавува отворен повик за 4 учесници од Македонија за обука на тема “Formal meets Non-formal: Cross-sectorial Cooperation in the Educational Field”...