Повик за учесници за обука во Италија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесници од Македонија за обука на тема „Crossing the borders“, која ќе се одржи во Вербанија (Пиемонт),...
Вербанија