Повик за учесници за обука во Италија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесници од Македонија за обука на тема „Crossing the borders“, која ќе се одржи во Вербанија (Пиемонт), Италија од 3-ти до 8-ми октомври 2014, во рамките на програмата Еразмус+ на Европската Комисија.

Сместувањето и храната се целосно покриени од страна на организаторите, како и патните трошоци до 275 евра.

Услов за учество е пријавените да имаат над 18 години и да се способни да комуницираат на англиски јазик, бидејќи тој е работен јазик на проектот.

Во продолжение прочитајте повеќе детали за проектот, а доколку сте заинтересирани да учествувате на обуката, испратете пополнета апликација или прашање на contact@pel.mk со назнака „Обука во Италија“, најдоцна до 17-ти септември 2014.

АПЛИКАЦИОНЕН ФОРМУЛАР

Training Course “Crossing the borders”

The training course will develop learnings about the new “Erasmus+  program and the concrete possibility to set up common strategies for new actions in youth policies field.

The trainining will take place in Verbania, Piedmont region, Italy and will have the aim to promote different approaches towards cross sectorial education for those who are in charge of the learning activities targeted at youth. This training is designed for those who work with youth education and want to learn more about innovative methods to match formal and non formal approaches to the global education.

Participants will be a total number of 21 youth workers, teachers, youth leaders, activists from 7 organisations from 7 countries (Italy, Serbia, Spain, Romania, Macedonia, Turkey and Latvia) that have already some international experience and are eager to diversify learning process with new methods.

The training will last 6 days and will provide the participants with an intense and enriching educational process as well as some chances to develop ideas for future actions on youth employability, using the resources of youth work in the frame of the cross sectoral education. The Project will be held from 3th to 8th of October 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *