НЕЛ на Skopje Design Week 2013 со креативна работилница

НЕл на Skopje design week 2013

Асоцијацијата за Напредок, Едукација и Лобирање – НЕЛ во соработка со Seavus Едукативен и Развоен Центар, во среда, 2-ри октомври, во рамките на Skopje Design Week 2013  ќе одржи креативна работилница за дизајн на производи и изработка на сувенири.

Креативната работилница ќе се одржи во Куршумли Ан, приземје, соба бр.3 од 17:00 до 20:00 часот.

На работилницата учество ќе земат членовите и волонтерите на НЕЛ, како и сите заинтересирани млади лица.

Доколку сакате да бидете дел од креативната работилница и да научите да создавате интересни производи и сувенири, пополнете ја контактната форма со назнака „Учество на креативна работилница“.

Error: Contact form not found.

Skopje design week 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *