ПОВИК ЗА ЛОКАЛНИ ВОЛОНТЕРИ

Асоцијација за напредок, едукација и лобирање НЕЛ – Скопје објавува отворен повик за локални волонтери кои ќе имаат можност да се вклучат во активностите на нашата организација планирани за претстојниот период.

Волонтерите треба да се на возраст од 15 години па нагоре.

АПЛИКАЦИОНЕН ФОРМУЛАР

Доколку сте заинтересирани да бидете дел од нашата асоцијација испратете ни пополнет апликационен формулар на contact@pel.mk најдоцна до 5ти-февруари 2020 година.