ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ЗА РАБОТИЛНИЦА ВО СРБИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирањe – НЕЛ Скопје, објавува отворен повик за 4 учесника од Северна Македонија за работилница на тема “How to make a podcast” во рамките на проектот “Sustainable Digitalization Goals with YOUth”.

Семинарот ќе се одржи во Ниш, Србија од 12-ти до 17-ти февруари 2022 година во рамките на програмата Еразмус+ на Европската Комисија.

Сместувањето и храната се целосно покриени од страна на организаторите, како и патните трошоци до 180 евра.

Услов за учество е пријавените да имаат над 18 години, да се мотивирани и подготвени да учествуваат во сите активности на проектот и да се способни да комуницираат на англиски јазик, бидејќи тој е работен јазик на проектот.

Во продолжение прочитајте повеќе детали за проектот, а доколку сте заинтересирани да учествувате на семинарот, испратете пополнет апликационен формулар или прашање на contact@pel.mk со назнака (subject) “Sustainable Digitalization Goals with YOUth” најдоцна до 19-ти јануари 2022 година. Апликациите кои не се во сочувани во оргиналната форма (word – .doc) нема да бидат прифатени.

АПЛИКАЦИОНЕН ФОРМУЛАР

About the project

The aim of this project is to foster new non-formal learning through open and innovative practices, which will raise digital competences of partner organizations and youth workers, in order to contribute in achievement of SDG’s goal through implementing local, national and international activities.

Objectives of the project

  • To identify innovative practices in both delivering digital youth work and upskilling youth worker’s digital competencies;
  • To engage youth in the SDG’s goals;
  • To develop youth workers’ skills, competences and knowledge on digitalization;
  • To create space for making new contacts.

About the workshop
This workshop will give participants the skills to produce powerful content, without the need for expensive equipment or a big budget. It will equip them with the tools and strategies to connect their stories with audience in the online and offline world, and help to build a community behind their cause.

Objectives of the project

  • Upskilling youth worker’s digital competencies and to exchange on how digital tools are used in youth work in Europe;

  • Building capacities for making podcasts related to spreading importance of SDG’s

  • To engage youth in the SDG’s goals and encourage them to see themselves as protagonists of the implementation of the 2030 Agenda.