Повик за ЕВС волонтери во Малезија

Доколку сте на возраст од 18 до 30 години и имате желба да стекнете нови знаења, вештини, искуства и пријателства, тогаш пријавете се да волонтирате 10 месеци во Сунгаи Беси или Сегамбут – Куала Лумпур или Тиоман, Реданг, Паја менгкуанг, Сунгаи Сулох и Гомбак, Малезија.

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ објавува отворен повик за 3 волонтери, кои во рамките на Европскиот волонтерски сервис (ЕВС), почнувајќи од 1-ви септември 2017-та, ќе волонтираат на следниве проекти:

1. NGO Hub – Communications
Опис на волонтирањето: The volunteer will be responsible for the communications tasks, including external and internal communication with main focus on social media. Support in logistics for events and providing support with public relations and other projects.

Media and logistics
External relations
Communications and outreach

2. NGO Hub – Marketing
Опис на волонтирањето: 
The volunteer will be responsible for the communications tasks, including external and internal communication with main focus on social media. Support in logistics for events and providing support with public relations and other projects.

Proposal writing
Plan events
Reach out to potential partners
Create content

3. Scholar Development Programme
Assist in planning and delivering training sessions internally and externally
Research and development on education and training materials needs based
Design education materials for organizational projects and programmes as advised by management

4. Performance Monitoring & Evaluation
Опис на волонтирањето:
 The volunteer will work in the Performance Monitoring team and report to the Manager.
Hours per week: 35 hours (5 days x 7 hours daily)

Programme Monitorin
Programme Evaluation
Client Reporting
Training and Development
Report on sustainable development
Local workshop on sustainable development

5. Management Centre
● Assist Management centre in the coordination and support of the centre teams;
● Support the monitoring and evaluation of the centre teams’ performance;
● Filing, reporting, answering e-mails, general admin;
● Elaborate proposals and materials for improving project’s performance;
● Attending to weekly/monthly centre calls;
● Create and deliver training material;
● Assist Top Management in Community Centre matters (feasibility study, meetings with KIs, partners etc.);
● Perform field visits aimed at supporting centre teams (if required).

6. Communications – Graphic and Web Design
Content Creation
Branding
Website Design

7. Communications – Videography
Content Creation
Video Editing and branding

8. Human resources
Workforce Planning and Employment
HR Development
Job Description and Analysis
Visa and Immigration

9. Operations
Operational tasks
Vehicles management
Building & office maintenance
Logistic planning

За повеке информации за волонтирањето во руралните делови на Малезија (Тиоман, Реданг, Паја менгкуанг, Сунгаи Сулох и Гомбак) контактирајте не директно на evs@pel.mk

Според правилата на Еразмус+, на волонтерите им е обезбедено сместувањето, пари за храна, џепарлак, локален превоз, осигурување и слично.

ВАЖНО:
Сите заинтересирани кандидати мора да испратат мотивационо писмо и биографија на англиски јазик. Кандидатите може да приложат кон апликационата форма и други документи како лични презентации, видеа, слики и слично, но сите тие ако се испратени без биографија и мотивационо писмо, нема да бидат прифатени. Во мотивационото писмо наведете за која позиција/позиции (место) аплицирате.

Потребните документи испратете ги на evs@pel.mk со назнака „EVS in Мalaysia“, најдоцна до 10-ти јули 2017.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *