Повик за учесници за обука во Тирана

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесници од Македонија за обука на тема „Gender Inclusion in Rural Areas“, која ќе се...
MyHostel, Tirana

Кажи НЕ на родовото насилство!

Во рамките на младинската размена за родови односи која ја организиравме во Крушево од 22-ри до 29-ти април 2014, беа направени фотосесија и промотивно видео кои...