Повик за учесници за младинска размена во Анкара

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) од Скопје објавува отворен повик за 7 учесници од Македонија, на возраст од 18 до 25 години, за младинска размена, која ќе се одржи во Анкара, Турција од 12-ти до 19-ти декември 2014.

Размената на тема „We are the five fingers of a hand“, на која ќе учествуваат 42 млади од Македонија, Турција, Полска, Бугарија, Романија и Италија, се организира во рамките на програмата „Еразмус +“ (Erasmus +) на Европската Комисија,

Храната и сместувањето се целосно покриени од страна на организаторите, како и патните трошоци дo 170 евра. Учесниците мора да се способни да комуницираат на англиски јазик, бидејќи тој е работен јазик на проектот.

Во продолжение прочитајте повеќе детали за младинската размена, а доколку сте заинтересирани да учествувате на проектот, испратете пополнет апликационен формулар или прашање на contact@pel.mk со назнака „Младинска размена во Анкара“, најдоцна до 26-ти октомври 2014.

 АПЛИКАЦИОНЕН ФОРМУЛАР

Project Details:

The project “We are the five fingers of a hand” is a multilateral Youth Exchange project within the Erasmus Plus framework that will take place in Ankara,Turkey. It will bring together participants from: Turkey, Macedonia, Bulgaria, Poland, Romania and İtaly. Each country in the project will participate with 6 participants + 1 group leader. The total number of participants is 42 and the date of our project activities are 12 – 19 December 2014.

During the youth exchange, we will try to give support to participants for intercultural learning processes and will try to emphasize the unity and solidarity among people and provide a space for young people to discover the differences between cultures and to develop themselves and gain self-confidence.

During the project different non-formal educational methods will be used, such as: youth performances, fusion games, organized excursions, cultural learning stages, Group studies and creative workshops. Every stage of our project will provide interpersonal communication, active citizenship, inclusion, entrepreneurship and final performance made by the group. The youth exchange will also promote sport activities.

Project Activities:

  • There will be work on time management
  • There will be group studies and solidarity programs in our project . Cultural learning, seminars, meetings, team games and cultural events will be promoted.
  • In our project, the European Union will be the subject of citizenship
  • The project will be about peace demonstrations
  • Theater shows will be held
  • The importance of cultural diversity will be stressed
  • Our project will include sporting events
  • We will be visiting the Youth Center and other official institutions
  • The benefits of cultural activities will be discussed
  • The project organization consists of excursions, social activities and the distribution of tasks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *