Повик за учесници во Холандија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 2 учесникa од Македонија за обука на тема “FUND – Finding Utilities for New Dreams“. Обуката ќе се...
Ommen

Повик за учесници за обука во Полска

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесника од Македонија за обука на тема „Аctive against discrimination“. Обуката ќе се одржи во Кжижова, Полска од...

Повик за учесници за обука во Полска

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесника од Македонија за обука на тема „Explaining Europe“. Обуката ќе се одржи во Кжижова, Полска од...
Krzyzowa