Повик за учесници на евалуационен состанок во Србија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 2 учесника од Македонија за евалуационен состанок на тема “YOU(TH) can play for Europe.

Евалуациониот состанок ќе се одржи во Сајан, Србија од 22-ри до 25-ти јуни 2017, во рамките на програмата Еразмус+ на Европската Комисија.

Сместувањето и храната се целосно покриени од страна на организаторите, како и патните трошоци до 80 евра. Услов за учество е пријавените да имаат над 18 години и да се способни да комуницираат на англиски јазик, бидејќи тој е работен јазик на проектот.

Во продолжение прочитајте повеќе детали за проектот, а доколку сте заинтересирани да учествувате на работилницата, испратете пополнет апликационен формулар или прашање на contact@pel.mk со назнака „YOU(TH) can play for Europe“ најдоцна до 15-ти јуни.

АПЛИКАЦИОНЕН ФОРМУЛАР

The project aims to gather founders of partner organizations, their members, youth workers, professionals or associates from Serbia, Macedonia, Germany, Romania, Albania, Lithuania, Bulgaria, Italy, Bosnia and Herzegovina.

Main objectives of the project are:

-to understand our own beliefs and feelings about LGBTphobia, and recognize and act upon the important leadership role you play as life learning individual;

-to describe acceptable behaviors, clarify disrespectful behaviors, and highlight behaviors that demonstrate an inclusive environment of openness and respect;

-to promote greater understanding and awareness of the effects of discrimination against young LGBT individuals and prejudice in schools, that have on them;

-to present EU legislation, papers and actions in support of LGBT people in sports;

-to clarify the role of EU institutions, national institutions, non-profit/non-government organizations, sporting clubs and individuals in the wholesome of support for LGBT sports-persons and young people.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *