ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ЗА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО СРБИЈА

Отворен повик за четворица учесници од Северна Македонија за конференција на тема “E+ GOT BETTER A ROAD TO SUCCESSFUL ENTREPRENEUR”, што ќе се одржи во Белград, Србија од 13-ти до 15-ти октомври 2020 година.

Обуката се организира во рамките на програмата Еразмус+ на Европската Комисија.

Сместувањето, храната и патните трошоци до 180 евра се целосно покриени од страна на организаторите, како и трошоците за PCR тест, доколку има потреба од истиот.

Услов за учество е пријавените да имаат над 18 години, да се желни активно да бидат вклучени во проектот и да се способни да комуницираат на англиски јазик, бидејќи тој е работен јазик на проектот.

Во продолжение прочитајте повеќе детали за проектот, а доколку сте заинтересирани да учествувате на конференцијата, испратете пополнет апликационен формулар или прашање на contact@pel.mk со назнака “Конференција во Белград” најдоцна до 9-ти октомври 2020.

АПЛИКАЦИОНЕН ФОРМУЛАР

About the project

Conference as the activity No.8 of the project “E+ got better a road to successful entrepreneur serves to present all major project results and present best practice examples, involving participants to take part further when it comes to main topics and work on entrepreneurial education from different aspects.

Travel cost & reimbursement
Reimbursement will be done on spot, during the Training course, in cash in EUR (regardless of the currency indicated on tickets/bills/invoices and calculated according to the EC rates for current month), according to the exact amounts spent on travel costs and in line with the travel costs limit of E+.

Venue:
Hotel Golden Hill (https://goldenhillhotel.rs/) , Belgrade, Serbia

Note: Covid 19
The conference will be held in compliance with all safety measures. Participants who are coming from Croatia, North Macedonia and Romania, are allowed to entrance in Serbia, if they have a negative PCR test for SARS-CoV -2, not older than 48 hours from the moment of publishing the results.