Повик за учесници за обука во Полска

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесника од Македонија за обука на тема „Аctive against discrimination“.

Обуката ќе се одржи во Кжижова, Полска од 25-ти Октомври до 2-ри Ноември 2015, во рамките на програмата Еразмус+ на Европската Комисија.

Сместувањето и храната се целосно покриени од страна на организаторите, како и патните трошоци до 275 евра. Услов за учество е пријавените да имаат над 18 години и да се способни да комуницираат на англиски јазик, бидејќи тој е работен јазик на проектот.

Во продолжение прочитајте повеќе детали за проектот, а доколку сте заинтересирани да учествувате на обуката, испратете пополнет апликационен формулар или прашање на contact@pel.mk со назнака (subject) „Обука во Кжижова“, најдоцна до 22-ри Септември 2015.

АПЛИКАЦИОНЕН ФОРМУЛАР

 

The project’s objectives are:

• to equip 24 activists of youth with the skills, knowledge and competence in the subject of anti-discrimination, knowledge of the mechanisms exclude certain topics and social groups from the public and knowledge on the mechanisms of stereotyping and prejudice.

• to fulfill the need for training and sensitizing youth activists on issues of equality and their substantive preparations for responding to discriminatory actions and to promote actions and behaviors equality.

• to empower involved organizations to develop and implement projects aiming to foster activism against discrimination;

• to exchange good practice and enhance international cooperation of youth organizations and youth workers;

• to learn the relationships between groups minority and majority, and try out and learn various methods of responding to discrimination.

• to provide new innovative approaches of promotion of tolerance among young people in Europe, using non-formal education and implement them by follow up activities and project ideas within Erasmus+ Programme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *