ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ЗА ОБУКА ВО СКОПЈЕ

Асоцијација за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ – Скопје објавува повик за 1 учесничка, мајка на дете до 5 години, за обука на тема “In Mom We Trust “.

Обуката ќе се одржи на 2ри и 3ти април 2022 година и истата е финансирана од програмата Еразмус+ на Европската Комисија.

За време на обуката ќе имате можност да дознаете повеќе за самиот проект, да се запознаете со европските проекти и да развиете вештини за нивно менаџирање.

Во продолжение прочитајте повеќе за проектот и доколку сакате да учествувате на обуката испратете ни пополнет формулар најдоцна до 23-ти март 2022 година.

About the project

The training activity aims to improve participants knowledge and skills about the European Projects Management. Furthermore the training programme aim to boost the leading capacity of the participants and the self-empowerment.

The program foresees working sessions where the learners will be engaged in groups work where they can assume an active role in the development of proposal and the application of the acquired notions.

The Learning pathway contents will be split in two trainings one in Skopje one in Bulgaria. At the end of the projects the moms participating should be able to undertake the activity of project manager as self-employee, having acquired skills and the right empowerment.