ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ДИГИТАЛНО СПИСАНИЕ

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање НЕЛ – Скопје во соработка со асоцијацијата Pi Youth од Турција, објавува повик за волонтери кои сакаат да...

ПОВИК ЗА ESC ВОЛОНТЕР ВО ИТАЛИЈА

Доколку сте на возраст од 18 до 30 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не пропуштајте ја можностa да волонтирате во...

Videos and Brochure for the project “Sport to promote change for LGBT”

We share with you the videos and the Brochure that were made during the project “Sport to promote change for LGBT” funded by the Erasmus +...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ЗА ОБУКА ВО ИТАЛИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ – Скопје, објавува отворен повик за 2 учесника од Северна Македонија за обука на тема “A LEVEL UP YOU(TH) – Upgrading...

GREETINGS FROM ASSOCIATION PEL

Ви посакуваме новата 2021 година да ви донесе многу здравје, љубов, среќа и благосостојба. Нека секој нов ден ви носи нови успеси на секое поле....

PRESS RELEASE FOR THE PROJECT “Pink revolution: Her point of view about sport”

The project “PINK REVOLUTION: HER POINT OF VIEW ABOUT SPORT” (Project Reference: 603034-EPP-1-2018-1-IT-SPO-SSCPEU) focused on the gender discrimination in the field of sport, especially...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ЗА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО СРБИЈА

Отворен повик за четворица учесници од Северна Македонија за конференција на тема “E+ GOT BETTER A ROAD TO SUCCESSFUL ENTREPRENEUR”, што ќе се одржи во Белград, Србија од 13-ти до 15-ти...

WORKSHOP FOR THE PROJECT “SPORT TO PROMOTE CHANGE FOR LGBT”

Association for Progress, Education and Lobbying – PEL Skopje held the workshop for the project “Sport to promote change for LGBT” in Dojran, North Macedonia...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ЗА ОБУКА ВО СРБИЈА

Отворен повик за шест учесника од Северна Македонија за обука на тема “Be a Youth Worker’’, што ќе се одржи во Белград, Србија од 1-ви до 9-ти октомври 2020 година. Обуката...

ПОВИК ЗА ЕВС ВОЛОНТЕРИ ВО ПОЛСКА

Доколку сте на возраст од 18 до 30 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не пропуштајте ја можностa да волонтирате во...