ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА МЛАДИНСКА РАЗМЕНА ВО ШПАНИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 4 учесника на возраст од 18-30 години и 1 лидер без старосно ограничување од Македонија за младинска размена на тема “The last resort“.

Размената ќе се одржи во Албораче (Валенсија), Шпанија од 14-ти до 21-ви август 2018, во рамките на програмата Еразмус+ на Европската Комисија.

Сместувањето и храната се целосно покриени од страна на организаторите, како и патните трошоци до 275 евра. Услов за учество е пријавените да имаат од 18 години и да се способни да комуницираат на англиски јазик, бидејќи тој е работен јазик на проектот.

Во продолжение прочитајте повеќе детали за проектот, а доколку сте заинтересирани да учествувате на размената, испратете пополнет апликационен формулар или прашање на contact@pel.mk со назнака „The last resort“ најдоцна до 1-ви август.

АПЛИКАЦИОНЕН ФОРМУЛАР

The purpose of the project “The Last Resort” is to raise awareness among the European youth about a humanitarian catastrophe without precedents, that we have so close but yet we do not fully understand: the refugees crisis.

The main objectives of the project are:

● to promote the inclusion of people with fewer opportunities, with a special focus on refugees, through a cooperative methodology

● to work elbow to elbow with our partners, coming from different countries that are key to understand the refugee crisis, to raise awareness among our youth about the importance of solidarity and international fraternity as an answer to the humanitarian crisis

● to produce a short documentary that will serve to spread the ideas of this project

● to promote audiovisual creation as a motor to kickstart social and cultural change in Europe

● to give our partners tools to promote non-formal education through the use of ICT and videography

A Youth Exchange, in which 35 young people will meet to learn how to apply audiovisual creation and the TIC to non-formal education, so they can use it as a tool to raise social awareness.

For this Youth Exchange we do not require that participants have any previous knowledge of ICT or audiovisual workflow, but people who have it will be more than welcome. What we do need, is that participants are interested in the audiovisual work and are willing to learn about it.