ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА РАБОТИЛНИЦА ЗА ИНТЕРКУЛТУРЕН ДИЈАЛОГ

Асоцијација НЕЛ-Скопје ќе одржи локална работилница за интеркултурен дијалог која ќе се одржи на 6-ти октомври 2018 година во СУГС „Никола Карев“ од 11-17 часот и е наменета за млади од 16-20 години.

Локалната работилница е дел од проектот “Swapping cultures-Erasing borders”, кој е финансиран од Regional Youth Cooperation Office.

За време на работилницата ќе имате можност да слушнете и да дознаете повеќе за интеркултурниот дијалог и учење преку интерактивни работилници. Исто така ќе можете да дознаете повеќе за можностите да учествувате во наредните активности во рамките на проектот.

Доколку сакате да бидете дел од работилницата, пополнете ја контактната форма со назнака „Учество на локална работилница“ најдоцна до 4-ти октомври 2018 година и испратете ни ја на contact@pel.mk