Повик за учесници за обука во Анкара, Турција

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесници од Македонија за обука на тема „Effective time creating and management techniques“.

Обуката ќе се одржи во Анкара, Турција од 12-ти до 19-ти април 2015, во рамките на програмата Еразмус+ на Европската Комисија.

Сместувањето и храната се целосно покриени од страна на организаторите, како и патните трошоци до 275 евра. Услов за учество е пријавените да имаат над 18 години и да се способни да комуницираат на англиски јазик, бидејќи тој е работен јазик на проектот.

Во продолжение прочитајте повеќе детали за проектот, а доколку сте заинтересирани да учествувате на обуката, испратете пополнет апликационен формулар или прашање на contact@pel.mk со назнака „Обука во Анкара“, најдоцна до 20-ти февруари 2015.

[su_box title=”Потсетување:” style=”glass” box_color=”#c21111″ radius=”0″]Проектот започнува за време на празнувањето на православниот верски празник Велигден (од 10-ти до 12-ти април).[/su_box]

АПЛИКАЦИОНЕН ФОРМУЛАР

Project Details:

“Effective time creating and management technique” is a Erasmus+ KA1 Training course that will be implemented by Yenimahalle Youth Center Volunteers in Ankara, Turkey.The Project date is 12th to 19th of April 2015. The Project will involve 17 participants from Turkey, Italy, Macedonia, Latvia and Romania.

The Project aims to give information to young people about Time Management and provide awareness to use time efficiently. Besides this, the other  topics that this Training course tackles are: intercultural dialogue, cultural diversity, youth work in Europe, capacity building between organisations, volunteerism and introduction to EU Projects. Project methodology involves formal and non-formal education techniques. In this context, we will do group work, workshops about time, theater, excursion, official visit, presentations and cultural nights. We aim to improve the knowledge and skills about youth works of participants, partners and target group of this project.

Project Objectives:

 • to use time efficiently
 • to learn to plan living techniques
 • to create an effective communication network between institutions
 • to convert cultural diversity from cultural differences
 • to improve language skills
 • to improve creativity and volunteerism
 • to support personal development of participants
 • to introduce National Agencies, European Union and Youth organisation’s work
 • to promote equality and to increase social and cultural sensitivity
 • to increase the participation of target group in youth programs
 • to increase awareness about efficient use of time

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *