Повик за 2 учесника на обука во Скопје

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 2 учесника од Македонија за обука на тема “Citizens’ Activators“. Обуката ќе се одржи во Скопје,...
Srdjan adamovic skyscrapercity.com 12

ПРАШАЛНИК ЗА ЕВРОПСКА УНИЈА

Во рамките на проектот “Хомо Еуропеанус – Надминување на дефицитот на знаењето“, подржан од програмата “Европа за граѓаните” (Europe for citizens) на Европската Комисија, Асоцијацијата за...
e4c

Повик за учесници за обука во Литванија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) од Скопје, објавува отворен повик за 4 учесници од Македонија за обука на тема “Formal meets Non-formal: Cross-sectorial Cooperation in the Educational Field”...

Прашалник за Европско граѓанство

Во рамките на проектот “Aктивно европско граѓанство за демократија и учество: Поврзување на ЕУ и Западен Балкан“, подржан од програмата “Европа за граѓаните” (Europe for citizens)...
Прашалник за Европско граѓанство