Повик за 2 учесника на обука во Скопје

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 2 учесника од Македонија за обука на тема “Citizens’ Activators“. Обуката ќе се одржи во Скопје,...
Srdjan adamovic skyscrapercity.com 12

Повик за учесници за обука во Тирана

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ)  од Скопје има потреба од 3 учесници од Македонија за обука на тема  „Steping into ACTive CitizenSHIP“, која ќе се одржи во Тирана,...
Тирана, Албанија

Професионалци, активисти и средношколци за активно европско граѓанство

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање, викендов, во Скопје организираше два еднодневни семинари за активно европско граѓанство за демократија и учество и спроведе анкета за истражување...

Повик за средношколци за учество на еднодневен семинар за европско граѓанство во Скопје

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) на 7-ми декември (сабота), во средното угостителско училиште “Лазар Танев”, ќе организира еднодневен семинар за активно граѓанство, во рамките...