ПРАШАЛНИК ЗА ЕВРОПСКА УНИЈА

Во рамките на проектот “Хомо Еуропеанус – Надминување на дефицитот на знаењето“, подржан од програмата “Европа за граѓаните” (Europe for citizens) на Европската Комисија, Асоцијацијата за...
e4c

Професионалци, активисти и средношколци за активно европско граѓанство

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање, викендов, во Скопје организираше два еднодневни семинари за активно европско граѓанство за демократија и учество и спроведе анкета за истражување...

Прашалник за Европско граѓанство

Во рамките на проектот “Aктивно европско граѓанство за демократија и учество: Поврзување на ЕУ и Западен Балкан“, подржан од програмата “Европа за граѓаните” (Europe for citizens)...
Прашалник за Европско граѓанство

Повик за средношколци за учество на еднодневен семинар за европско граѓанство во Скопје

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање (НЕЛ) на 7-ми декември (сабота), во средното угостителско училиште “Лазар Танев”, ќе организира еднодневен семинар за активно граѓанство, во рамките...