НАТПРЕВАР ЗА НАЈДОБРА РАЗГЛЕДНИЦА

Асоцијација НЕЛ – Скопје во рамките на проектот ”Swapping Cultures-Erasing Borders” кој е поддржан од Regional Youth Cooperation Office објавува повик за учесници на натпревар за...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА РАБОТИЛНИЦА ЗА ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ

Асоцијација НЕЛ-Скопје ќе одржи локална работилница за одржлив развој и волонтирање. Работилницата ќе се одржи на 24 јули 2018 година во Јавна Соба, од...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА МЛАДИНСКА РАЗМЕНА ВО РОМАНИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 6 учесника на возраст од 18-29 години и 1 лидер без...

ПОВИК НА УЧЕСНИЦИ НА ОБУКА ВО СРБИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесника од Македонија за обука на тема “Swapping Cultures – Erasing Borders“. Обуката...

Kick off meeting from project ”Swapping Cultures-Erasing Borders”

Association PEL-Skopje has hosted the kick off meeting of the project ”Swapping Cultures-Erasing Borders”. Project Funded by the Regional Youth Cooperation Office. This project...

Повик на учесници на конференција во Србија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 2 учесника од Македонија за конференција на тема “Youth & Job Browser“. Конференцијата...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИК НА КООРДИНАТИВЕН СОСТАНОК ВО РОМАНИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 1 учесник од Македонија за координативен состанок на тема “FOCUS – Find your...

ГРАЃАНИ И АКТИВИСТИ ЗА АКТИВНИ ДЕМОКРАТСКИ ПРОМЕНИ

Асоцијација НЕЛ, викендов, во Скопје, организираше меѓународна работилница за активни демократски промени во ЕУ. Работилницата имаше за цел да ги охрабри граѓаните да ги...

ПОВИК ЗА ЕВС ВОЛОНТЕРИ ВО ХРВАТСКА

Доколку сте на возраст од 18 до 30 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не ја пропуштајте оваа можност да волонтирате...

Повик за учесници на обука во Шпанија

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува отворен повик за 3 учесника од Македонија за обука на тема “The last resort“. Обуката ќе се...