ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ЗА РАБОТИЛНИЦА ВО ШТИП

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ – Скопје, објавува отворен повик за 2 учесника од Северна Македонија за работилница на тема “Promoting equality through gender sensitive...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ЗА ОБУКА ВО ИТАЛИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ – Скопје, објавува отворен повик за 2 учесника од Северна Македонија за обука на тема “A BOLD MOVE“. Обуката ќе се...

ПОВИК ЗА СОСТАНОК ВО ИТАЛИЈА

Асоцијација за Напредок, Едукација и Лобирање- НЕЛ – Скопје објавува повик за 2 учесника од Северна Македонија за состанок за проектот “Urban Life”. Состанокот ќе се одржи...

Evaluation seminar for the project “Gender Out of The Box”

The last activity of the KA2 project “Gender out of the box”, financed by the Erasmus+ programme of the European Commission, was held from 9-15 October 2019 in...

Youth Exchange for the project “SustainABLE Rural Rebuilding in Europe”

Association for Progress, Education and Lobbying – PEL Skopje hosted the youth exchange “SustainABLE Rural Rebuilding in Europe” in Krushevo, North Macedonia from 15-26...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ЗА СОСТАНОК ВО ИТАЛИЈА

Асоцијација за Напредок, Едукација и Лобирање- НЕЛ – Скопје објавува повик за 4 учесника од Северна Македонија за состанок на тема “PINK REVOLUTION: HER POINT OF VIEW...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ЗА СЕМИНАР ВО ШТИП

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ – Скопје, објавува отворен повик за 4 учесника од Северна Македонија за семинар на тема “Gender Out of the Box“. Семинарот ќе...

Meeting for the project “Urban Life”

Association for Progress, Education and Lobbying – PEL Skopje hosted the second meeting for the project “Urban Life” in Skopje, North Macedonia from 9th-11th...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА МЛАДИНСКА РАЗМЕНА ВО АВСТРИЈА

Асоцијацијата за напредок, едукација и лобирање – НЕЛ од Скопје, објавува повик за 7 учесника од Северна Македонија на возраст од 18 до 19 години за младинска...

ПОВИК ЗА ЕВС ВОЛОНТЕРИ ВО ХРВАТСКА

Доколку сте на возраст од 18 до 30 години и имате желба да стекнете нови знаења, искуства и пријателства, тогаш не пропуштајте ја оваа...